top of page

Hanami Catering Ajánlatkérés

Hanami Prémium Sushi Catering szolgáltatás

Hanami Catering: Japán Ízek, Professzionális Kiszolgálás

Különleges alkalmakra keresel egyedi és emlékezetes catering szolgáltatást? A Hanami Catering a japán és ázsiai konyha legjavát hozza el neked, legyen szó vállalati eseményről vagy privát rendezvényről, születésnapi partiról, esküvőről. Professzionális csapatunk minden részletre odafigyel, hogy az étel és az ital tökéletes harmóniában legyen a rendezvényed hangulatával. Büszkén szolgáljuk ki a legnagyobb hazai, és multinacionális vállalatokat,  referenciáink között olyan partnerek is szerepelnek, mint a MOL, OTP, Samsung vagy a Groupama Aréna VIP páholya is.

Szolgáltatásaink között megtalálható a helyszíni sushi készítés, a gazdag sashimi válogatás, és az ázsiai ízek teljes spektruma. Minden rendezvény egyedi, ezért kínálatunkat teljes mértékben a megrendelő igényeihez igazítjuk. Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat, és mi gondoskodunk arról, hogy eseményed gasztronómiai élménye felejthetetlen legyen.

EGYEDI RENDEZVÉNYEKRE SZABOTT GASZTRONÓMIAI ÉLMÉNY

Minden egyes fogásunk mögött hosszú évek tapasztalata és a japán konyha iránti szenvedély áll. Magyarországon a japán éttermek között kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk nívós rendezvények catering szolgáltatásának lebonyolításában. Tekintsd meg referenciáinkat és kérj ajánlatot.