top of page

Japán kultúra egy pohár szakéban: a Hanami Restaurant Válogatás

A Hanami Restaurant büszkén mutatja be különleges szaké válogatását, amelyek között megtalálhatók Japán legkiválóbb régióiból származó italok. Mindegyik szakénk gondosan válogatott, hogy a legautentikusabb japán ízélményt nyújtsa neked. Legyen szó egy frissítő Yuzu Sake-ról Wakayamából vagy egy hagyományos Seitoku Bessen-ről Gunmából, nálunk minden ízlés megtalálja a maga kedvencét.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy elmerülj a szaké világában a Hanami Restaurantban! Akár már ismered ezt a különleges italt, akár most szeretnél megismerkedni vele, nálunk garantáltan megtalálod a tökéletes választást. Gyere el, és kóstold meg Japán legfinomabb szakéit egy autentikus környezetben!

FEDEZD FEL JAPÁN LEGFINOMABB SZAKÉIT ÉTTERMÜNKBEN

A szaké egy élmény, egy utazás Japán kultúrájában és hagyományaiban. Minden cseppje tükrözi a mesterség, a szenvedély és az odaadás évszázados hagyományait.

A térképen megtekintheted, honnan származnak a Hanami által kínált különleges szakék. Kyoto a hagyományok és a tudomány találkozóhelye, Hiroshima a természetes szépség és a történelem. Yamagata a hegyek között rejtőzik, ahol a természet ihlette a legfinomabb italokat. Wakayama a citrusok és a tengerparti ízek hazája, míg Gunma a tradicionális ízvilág és a kézműves mesterség otthona.

Szakék származási helye

Származási hely: Kyoto

 

Ez a szaké mindig emlékeztet minket arra, hogy pihenjünk és lazítsunk ﹣ nincsenek szigorú szabályok a fogyasztásakor. Szeretjük a jázminvirág, a mandarin és az édesgyökér jegyeket és azt, hogy édes és száraz együtt létezik ebben a merész, szórakoztató italban. Élvezd a szaké hangját amikor megtöri a jeget .

Ice Breaker
Ice Breaker szaké

Származási hely: Hiroshima

 

Ez a prémium szűretlen szaké gazdag, krémes és tele van túláradó természetes ízzel. Enyhén édes, mégis meglepően robusztus, kiváló bevezetés a szakék mesés világába.

Nigori Ginjo

Származási hely: Yamagata

 

Virágos illatával és lágy gyümölcsös ízével a Dewasansan kifizetődő választás azoknak a borfogyasztóknak, akik újak a szaké világában. A zöld alma fanyarságával és felfrissítő lecsengésével egy üde ízélményt ad.

Dewazakura Dewasansan

Származási hely: Wakayama

 

A Yuzushu egy intenzíven frissítő szaké, amelyet egy yuzu nevű japán citrusféléből készítenek. Szépen egyensúlyoz az édesség és a savanyúság között.

Yuzu

Származási hely: Wakayama

Mennyeien frissítő japán szilva szaké. Savanykás íz erőteljes édes szilva aromával ötvözve.

Suppai Umeshu

Származási hely: Wakayama

 

A Natsu Mikan vagy a "Summer Orange" a legkiválóbb narancs. A gyümölcsöt a héjával együtt préselik, így a szakéban egy bizonyos keserűség keveredik az édességgel, ez teszi lehetővé azt, hogy ez az ital többet ragadjon meg a narancs aromájából.

Natsu Mikan

Származási hely: Gunma

 

A Seitoku főzde elhozza a legmagasabb minőséget a Futsushu (asztali szaké) kategóriában. A Bessen tradicionális szaké, a hétköznapi, dolgozó férfiak és nők részére.

Seitoku Bessen
bottom of page